مشکلات شایع روند سیل کردن ظروف


مشکلات شایع روند سیل کردن ظروف
اغلب مشتریانی که برای اولین بار اقدام به استفاده از واشر های سیل القایی می نمایند با مشکلات شایعی روبرو می گردند که آنها را در روند درزبندی ظروف با مشکل مواجه می نماید. گاهی این مشکلات به دلیل انتخاب اشتباه نوع سیل و گاهی به تنظیمات اشتباه دستگاه و برخی اوقات به اشتباهات اپراتور رخ می دهد. در این بخش سعی داریم که مشکلات شایع روند سیل کردن ظروف و روش برطرف نمودن این مشکلات را با شما عزیزان به اشتراک  بگذاریم.

مشکل شماره ۱: واشر سیل القایی حتی با بالا بردن زمان اصلاً به ظرف نمی چسبد.

دلایل ممکن/راه حل:

الف: نوع سیل انتخابی مناسب ظرف نمی باشد (ممکن است به عنوان مثال جنس ظرف پت باشد ولی سیل پلی اتیلن داخل درب قرار گرفته است). از واشر سیل مناسب ظرف استفاده نمایید.

ب: ممکن اس واشر سیل پشت رو داخل درب قرار داده شده باشد (جایگذاری صحیح بدین صورت است که اگر سیل تک لایه است باید سمت سفید و مومی شکل آن و اگر مقوا دار یا فومدار است سمت غیر آلومینیومی آن به سمت کف درب قرار گرفته باشد). واشر سیل را بر پشت و رو نمایید.

مشکل شماره ۲: واشر سیل القایی بصورت ناقص به دهانه می چسبد.  با بالا بردن زمان ممکن است بهتر بچسبد ولی مقوا یا سیل حالت سوخته پیدا می کند.

دلایل ممکن/راه حل:

الف: درب ظرف محکم بسته نشده. از بسته بودن محکم و کامل درب اطمینان حاصل بفرمایید.

ب: سیل انتخاب شده برای ظرف شما نازک می باشد. اگر ار سیل تک لایه استفاده می کنید آنرا با سیل مقوادار یا فومدار تعویض نمایید. راه حل دیگر اضافه نمودن یک لایه ی مقوای نازک داخل درب و قرار دادن فویل سیل روی آن می باشد.

نکته ی بسیار مهم:

بین کف درب و دهانه ی ظرف یک فضای خالی وجود دارد. برای گرفتن بهترین نتیجه درزبندی و سیل شدن ظرف، ضخامت سیل باید بگونه ای باشد که تمام فضای خالی بین کف درب و دهانه ی ظرف را کاملاً پر نماید و پس از بسته شدن درب فویل سیل بین کف درب و دهانه ی ظرف کاملا تحت فشار قرار بگیرد. در اینصورت با کمترین زمان و بدون گرم شدن بیش اندازه ی فویل عمل درزبندی صورت گرفته و فویل ظرف را پلمب می نماید. اگر ضخامت واشر سیل کمتر از فاصله دهانه ظرف تا کف درب باشد، بعد از بسته شدن کامل درب، فویل تحت فشار قرار نگرفته و ممکن است تمام و یا بخشی از آن به دهانه ظرف نچسبد. در این صورت اپراتور مجبور به بالا بردن زمان شده و این موضوع باعث گرم شدن بیش از اندازه ی فویل و به طبع آن سوختن لایه ی پلیمری روی سیل و حبس شدن دود و بوی پلاستیک سوخته داخل ظرف خواهد شد. در واشرهای دو لایه ممکن است علاوه بر سوختن پلیمر، مقوا و یا فوم نیز بسوزد که ظاهر نا مناسبی پیدا خواهد نمود.

 راحت ترین راه برای تشخیص مناسب بودن ضخامت سیل بدین صورت است که فویل را داخل درب قرار داده و درب را کاملا محکم روی ظرف می بندیم. سپس درب را باز کرده و واشر سیل را بررسی می نماییم. اگر اثر دهانه ی ظرف بصورت یک دایره ی کامل و عمیق روی فویل به چشم میخورد، ضخامت واشر سیل کاملاً مناسب است. اما اگر اثر دهانه ی ظرف خیلی کم عمق و یا نا مشخص بوده و یا در برخی نقاط اصلا اثری دیده نمی شود (دایره ی کامل نیست) باید از واشر سیل ضخیم تر و یا دربی مناسب تر (فاصله کمتر کف درب و دهانه ظرف) استفاده نمود. گاهی ممکن است برای حل این مشکل نیاز باشد یک لایه مقوا زیر سیل اضافه گردد. از دیگر مشکلات شایع روند سیل کردن ظروف می توان به موارد زیر اشاره کرد.

مشکل شماره ۳: مقوا یا فوم از فویل سیل جدا نمی شود

دلایل ممکن/راه حل:

الف: زمان سیل کردن کافی نمی باشد. کمی زمان درزبندی را روی دستگاه بیشتر کنید.

ب: ممکن است نوع واشر سیل تهیه شده از نوع جدا نشونده باشد. با تامین کننده سیل خود چک بفرمایید.

مشکل شماره ۴: مقوا و یا فوم از فویل جدا شده ولی داخل درب باقی نمی ماند.

دلایل ممکن/راه حل:

الف: سایز سیل مناسب درب نمی باشد. ملاک تهیه واشر می بایست سایز کف درب باشد نه دهانه. کف درب همیشه مقداری از دهانه بزرگتر می باشد.

ب: ممکن است نیاز به افزایش زمان درزبنی باشد. گاهی بعد از اتمام درزبندی هنوز یک اتصال کوچک بین مقوا و فویل وجود دارد که با باز شدن درب باعث بیرون آمدن فوم یا مقوا از داخل درب می گردد. ۰٫۱ ثانیه زمان بیشتر ممکن است این مشکل را برطرف نماید.

مشکل شماره ۵: داخل ظرف دود جمع می گردد.

دلایل ممکن/راه حل:

الف: اگر ضخامت سیل مناسب است، این مشکل بعلت زیاد بودن زمان سیل کردن می باشد. زمان مناسب را طبق دستور العمل ذکر شده در این بخش تنظیم نمایید.

نحوه پلمپ ظروف شیشه ای


نحوه پلمپ ظروف شیشه ای

یکی از سوالات شایعی که مشتریان ما همیشه می پرسند نحوه پلمپ ظروف شیشه ای می باشد. وقتی که بخواهیم ظروفی از جنس پلاستیک مانند پلی اتیلن، پلی پروپیلن و یا شیشه را سیل نماییم این کار با استفاده از یک تکه آلومینیوم و یک اتوی خانگی نیز میسر است. اما وقتی جنس ظرف محصول ما به شیشه تغییر پیدا می کند مسئله متفاوت می شود. دیگر امکان گرم کردن داهنه ظرف و چسباندن واشر سیل آلومینیومی به دهانه ظرف وجود نخواهد داشت. پس برای پلمپ ظروف شیشه ای چه باید کرد؟ راه حل بسیار ساده است در ادامه به دو راه حل ساده خواهیم پرداخت.

فوم سیل خود چسب
اگر محصول شما جامد، پودر و یا کرمی و غلیط می باشد می توانید از واشر فوم خودچسب یا همان سیل فشاری استفاده نمایید. مزیت این روش عدم نیاز به دستگاه سیل القایی می باشد که استفاده از این واشرها را به مراتب ارزانتر می نماید. اما اگر محصول شما مایع و یا رقیق باشد استفاده از واشر سیل خود چسب گزینه ی مناسبی برای شما نخواهد بود.

سیل القایی شیشه
آلومینیوم سیل شیشه و یا همان سیل القایی شیشه راه حل دوم برای پلمپ ظروف شیشه ای می باشد. استفاده از این واشرها نیاز به دستگاه داشته و با ساتفاده از یک دستگاه پرتابل سیل القایی می توانید براحتی و به سرعت اقدام به پلمپ ظروف شیشه ای محصولات خود بنمایید. دستگاه پرتابل (دستی) قیمت بالایی نداشته و در عین حال امکان سیل نمودن تعداد قابل توجهی از ظروف شیشه ای را در ساعت دارا می باشد. لازم به ذکر است این نوع پلمپ ظروف شیشه ای نیز برای محصولات مایع مناسب نمی باشد. از سیل القایی بیشتر برای پلمپ ظروف عسل، شکلات صبحانه، روغن یا کره حیوانی، کرده بادام زمینی، اواع محصولات کرمی یا ژله ای، ئودری و جامد استفاده می گردد.

از انواع سیل القایی شیشه برای پلمپ ظروف محصولاتی از قبیل:

انواع محصولات دارویی (قرص و کپسول، پودر مکمل های دارویی و غذایی و ورزشی)
لوازم آرایشی و بهداشتی (کرم های دست و صورت)
مواد غذایی (شکلات صبحانه، کرم کنجد، کره بادام زمینی، عسل، ارده، ادویه جات)
استفاده نمود. در صورت ساخت قالب، امکان برش هر سایز مورد نیاز پلمپ درب گالن برای مشتریان گرامی در بازه ی بین ۲۰ تا ۱۶۰ میلیمتر وجود خواهد داشت. در ضمن این شرکت در حال حاضر حدود ۱۰۰ ست قالب سایز رایج بازار را در اختیار داشته و در صورت استفاده مشتریان گرانقدر از این قالب ها، نیازی به ساخت قالب و صرف هزینه و زمان برای ساخت قالب جدید برای برش سایز مورد نظر از وکیوم درب گالن را نخواهند داشت.

همچنین لازم به ذکر است همکاران ما با تولید ظروف پلاستیکی دارویی و غذایی امکان تامین این محصولات را برای مشتریان گرامی دارا می باشند.

آدرس ارتباطی ما

تلفن سفارس و مشاوره : 09366237313

هفت روز هفته، 24 ساعت شبانه روز پاسخگو شما هستیم

عملکرد واشر آببندی ( آب بند ) چیست ؟

احتمال نشت مواد از فضای خالی بین درب و بطری بسیار بالا است و بعضی همیشه سطح بطری کاملا تخت و صاف نمی باشد که درب کاملا با آن سطح درگیر شود و مانع نشتی مواد از درب بطری شود . برای پر کردین فضای خالی بین درب و بطری و جلوگیری از نشت مایعات و آب بندی کامل از واشر آب بندی استفاده می شود . واشر ها در جنس های مختلف متناسب با محصولاتی که در ظروف قرار میگیرند تولید میشوند . و همنین دارای رنگهای مختلف و ضخامت های مختلف می باشد . که شرکت سپید واشر بدون محدودیت انواع واشر در قطر های مختلف تولید می نماید .

صنایع واشر سازی سپید واشر با افتخار تولید انواع واشر در قطرها و ضخامت های مختلف بنا بر سفارش مشتری آماده خدمت گذاری به صنعتگران محترم می باشد.